Over Lisa

Ik ben Lisa (goh), een negentienjarig meisje . Hoewel ik mijn halve leven op internet gooi, heb ik een hekel aan introductietekstjes over mezelf schrijven. Ik ben geboren in het midden van het land en woon op dit moment op kamers in Rotterdam, waar ik me inmiddels echt thuis voel.

Na het tweetalig vwo begon ik in september 2014 met de studie communication & media aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik vind heel veel dingen interessant maar dit is qua studie het beste bij mij past. Wat ik later wil gaan doen, weet ik eigenlijk nog niet, en mijn doel is om me daar op dit moment nog niet te veel zorgen over te maken. Wel weet ik dat ik vanaf september 2016 vier maanden in Canada ga studeren en daar heb ik ongelofelijk veel zin in.

Ik hou van lezen, schrijven, concerten, ronddwalen op het internet, reizen, lijstjes en plannen maken, een opgeruimd huis en lekker eten. Ik drink de hele dag door (groene) thee maar ben ook lid van een studentenvereniging en vind dat allemaal even leuk. Ik ben kritisch, nieuwsgierig, een wereldverbeteraar-in-wording, introvert maar toch sociaal, nuchter maar soms wel een beetje gestrest en stiekem best wel een nerd.  Ik probeer mijn leven iedere dag een beetje leuker en beter te maken en ben daardoor geïnteresseerd geraakt in mindstyle en zelfontwikkeling, waar ik ook graag over blog.

Over Lisa Loves

Inmiddels bestaat Lisa Loves alweer zes jaar. Op dertienjarige leeftijd, toen blogs lezen al een tijdje onderdeel was van mijn dagelijkse routine, besloot ik het gewoon te doen. Ik wist niet waar ik heen wilde, ik wist niet wat ik wilde en ik wist al helemaal geen naam. Lisa Loves is geen originele naam en was aanvankelijk tijdelijk, zeker omdat het toen niet echt gebruikelijk was om je naam als blognaam te gebruiken. Na al die jaren ben ik er aan gewend en eigenlijk past Lisa Loves precies bij mijn blog: ik schrijf over alles wat ik leuk vind.

Lisa Loves begon als een persoonlijke blog, over mijn leven en alle dingen die mij bezighouden. En dat is eigenlijk nog steeds zo. Mijn blog groeit mee met mij en dat vind ik misschien nog wel het allerleukste! Ik schrijf het liefste over zelfontwikkeling maar vind het ook gewoon leuk om mijn dagelijkse avonturen en ontdekkingen te delen.

In het kader van mijn vijfjarig bestaan schreef ik in mei 2015 een tweedelige “geschiedenisles” over Lisa loves: klik hier voor deel 1 en hier voor deel 2.