Lisa loves Websites & apps

Leuke blog: Baked Louie’s

Ik schrijf bijna nooit over andere blogs. Natuurlijk komen er in artikelen wel eens linkjes naar andere blogs voorbij, maar die blogs zijn vooral van meiden met wie ik wel wat meer contact heb dan alleen via het achterlaten van reacties. Maar af en toe kom ik een hele leuke blog tegen, die gewoon een blogpost en wat meer bezoekers verdient.

Baked Louie's

Zo stuitte ik een paar weken geleden op de blog Baked Louie’s. Over jawel, mijn favoriete onderwerp: bakken! Deze blog wordt onderhouden door Louie, een zestienjarige jongen uit België. Ik vind het ten eerste heel erg knap dat hij een blog kan onderhouden met alleen maar recepten erop. Er zit veel variatie tussen zijn posts. Zo schrijft hij over gezondere alternatieven op die dikke vette cakes, en staan er zowel makkelijkere als moeilijkere recepten op deze blog.

 

Daarnaast vind ik het superleuk dat Louie een jongen is. Bloggende jongens kom je nou eenmaal niet zo vaak tegen! En hij schrijft ook nog eens heel leuk. Je kunt makkelijk zoeken tussen de verschillende categorieën. Mijn favoriete categorie is gezond(er), ik wil me namelijk toch eens verdiepen in gezondere recepten. Zeker omdat ik vermoed dat ik toch niet zo goed tegen suiker kan als ik dacht.  Alle recepten zijn heel duidelijk stap voor stap uitgelegd, met foto’s erbij. En van die foto’s krijg je spontaan zin om alles te maken en op te eten. De meeste dingen zou ik nog wel willen uitproberen, dus ik ben nog wel even zoet. Ja, eigenlijk zijn alle ingrediënten voor een leuke en goede blog aanwezig.

Ik denk dat het inmiddels wel duidelijk is dat ik fan ben van deze blog, en jullie hebben door deze foto’s vast wel zin gekregen in lekkere taart en koekjes. Of brownies. Of cakejes. Ik zou wel een lijstje met mijn favoriete recepten willen geven, maar het lijkt me allemaal zó lekker. Ga dus snel naar Baked Louie’s en zoek een lekker recept uit!

6 Reacties

 • Beantwoorden
  jessy
  4 mei 2013 op 09:05

  Wat een super leuke blog! Ik heb er net op gekeken en echt geweldig!

 • Beantwoorden
  Suzanne
  4 mei 2013 op 09:39

  Ziet er heerlijk uit, zal eens een kijkje nemen!

 • Beantwoorden
  Frauke
  4 mei 2013 op 10:13

  Leuke blog! En hmm nu heb ik honger gekregen haha. Wat tof dat ‘t een jongen is, en dat ‘ie Belgisch is! Ik kende de blog totaal niet! Thanks voor de tip :D

 • Beantwoorden
  Gabriëlle
  4 mei 2013 op 19:42

  Superleuk!

  xx

  Zou je misschien mijn blog willen bekijken?
  (link verwijderd)

 • Beantwoorden
  Louie
  5 mei 2013 op 21:47

  Hey Lisa!
  Superhard bedankt voor de ‘review’, het doet echt deugd :D Heb je al op me gestemd voor de Knack Awards? Ik zit bij de laatste 10 finalisten in de categorie Food en heb nu echt zoveel mogelijk stemmen nodig om te winnen! Fijne blog heb je trouwens ook, ik ben alvast een volger erbij :)

 • Beantwoorden
  Anna
  7 mei 2013 op 18:09

  Hmmm, ziet er supperlekker uit!

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.