Lisa loves Shopping & stuff

Nieuwe sneakers

Een paar maanden geleden, in mijn post over mijn nieuwe laarsjes, schreef ik al dat ik het liefste op All Stars loop. All Stars lopen lekker op schooldagen, maar als je naar Berlijn gaat en de hele week veel moet lopen zijn het geen aanraders. En ja, ik spreek uit ervaring. Twee jaar geleden was ik mijn wandelschoenen vergeten en toen moest ik dus wel de hele week op All Stars lopen. Over twee weken ga ik weer naar Berlijn, en dan doen we dat dus maar niet. En ik ben natuurlijk al helemaal niet van plan om op mijn wandelschoenen rond te huppelen.

 

Dan blijft er nog maar een optie over: sneakers! Ik ben niet zo’n sneakermeisje, vaak zijn zulke schoenen me toch iets te grof.  Ik heb Puma’s die ik voor hetzelfde doel (Londen, twee weken na Berlijn, toen ik wel verstandig was geworden) had gekocht, maar die zijn inmiddels vies geworden en omgedoopt tot werkschoenen. Omdat ik dit jaar ook nog naar Dublin en Londen ga in de zomer, en naar New York in de herfst, vond ik nieuwe sneakers wel een goede investering.

En dit zijn ze geworden. Ik wilde aan de ene kant wel lage schoenen, maar hogere bieden een betere ondersteuning en dat heb ik wel nodig. Ik heb voor Adidas gekozen omdat die een goed voetbed hebben en ik vond de kleuren wel mooi. Ten minste niet zo fel, want dat is lastig combineren en ik vind dat niet zo goed meer bij mijn leeftijd passen. Ze lopen echt heerlijk, en er is nog wel enigszins een mogelijkheid dat ik ze eens naar school aan zal doen. Ik ben er in elk geval heel erg blij mee!

Zoals altijd heb ik weer het voornemen om ze beter te onderhouden. Ik vergeet (of eigenlijk ben ik gewoon te lui) altijd om mijn schoenen tussendoor in te spuiten. Zonde, want volgens mij gaan ze anders veel langer mee! Maar ik vind ze er nu gewoon mooi uitzien en ik hoop dat ik ze zo lang mogelijk zo kan houden.

En nog even een snelle aanfoto. Ik ben natuurlijk niet van plan om ze met een panty te dragen, want mijn benen zien er zo wel heel dun uit en de sneakers heel lomp. Maar het gaat om het idee haha. En op één of andere manier gaat het al-tijd fout als ik mijn veters onder de flap doe. Bij anderen ziet het er altijd normaal uit, maar ik kan het niet. Er gaat dus lekker een dubbele knoop in straks, haha.

 

14 Reacties

 • Beantwoorden
  Lifesplash
  2 mei 2013 op 07:23

  Aaaah wauw, ik vind ze echt heel leuk haha! Mooie kleur. :D

 • Beantwoorden
  jessy
  2 mei 2013 op 10:21

  Ze zijn echt heel mooi! Ik heb al lang geen sneakers meer gedragen of gekocht!

 • Beantwoorden
  Stephanie
  2 mei 2013 op 13:20

  Wauw wat een leuke schoenen!

 • Beantwoorden
  Marjolein
  2 mei 2013 op 15:08

  Lisaaa wat is je layout mooi!
  En i looooove deze schoenen echt met heel mijn hart! Ik zoek ook nog zoiets, omdat die wat steviger zijn dan Allstars, en that’s what i need.

 • Beantwoorden
  Lynn
  2 mei 2013 op 15:22

  Super leuke Adidas! Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ik er een citytrip heerlijk op heb gelopen :) xx

  • Beantwoorden
   Lisa
   2 mei 2013 op 16:06

   Dat is fijn om te horen!

 • Beantwoorden
  Emilia
  2 mei 2013 op 16:25

  Oeh, gaaaf zijn ze! De kleur vind ik heel mooi.

 • Beantwoorden
  Anna
  2 mei 2013 op 18:37

  Toffe schoenen! Erg mooie kleur ook.

 • Beantwoorden
  Ilse
  2 mei 2013 op 20:30

  Wat een mooie schoenen! Hier hou ik wel van, mooi kleurtje ook!

 • Beantwoorden
  Dina
  2 mei 2013 op 22:19

  Mooie schoenen, de kleur ook! Ik heb zelf altijd het probleem dat ik er zo lomp uitzie als ik sneakers draag (of dat voelt zo?).

  • Beantwoorden
   Lisa
   2 mei 2013 op 22:25

   Dat heb ik ook wel een beetje hoor! Daarom heb ik voor een neutrale kleur gekozen, en zal ik ze ook niet heel snel naar school aantrekken. Maar het ligt heel erg aan de schoen en het model denk ik, en aan hoe je ze combineert natuurlijk. Ik bekijk het maar zo: deze sneakers zijn al een stuk minder lomp dan mijn wandelschoenen.

 • Beantwoorden
  Lonneke
  4 mei 2013 op 15:17

  Die zijn echt heel erg leuk!
  Ik heb zelf 2 paar sneakers en draag ze bijna altijd naar school!
  liefs.

 • Beantwoorden
  Carola
  5 mei 2013 op 13:46

  Die zijn leuk! Ik zag dat ik je nog niet volgde dus dat ben ik gelijk gaan doen! Je hebt echt een prachtige layout!

 • Beantwoorden
  mattania
  5 mei 2013 op 16:00

  Leuke sneakers! Ik wou ze ook al een tijdje ^_^ Ik ga er nog maar goed over na denken

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.