Lisa loves Shopping & stuff

New in: Bershka jeans

Spijkerbroeken kopen. Dit is na bikini’s wel de ergste ramp voor veel meiden. Ik heb zelf in elk geval een regelrechte hekel aan broeken kopen. Lengtemaat 34 is vaak zelfs net te kort en ik ben best tenger, waardoor een grotere maat al heel snel te ruim zit. En dat is best een probleem als je niet bereid bent om meer dan honderd euro voor een broek te betalen. Maar al mijn broeken waren eigenlijk te kort en ik had er maar vier, waarvan twee zwarte (niet echt geschikt voor in de zomer). Ik liep al weken met het idee in mijn achterhoofd dat ik echt nieuwe broeken nodig had, maar om ze nou te kopen? Nee, daar had ik echt geen zin in.

Toen ik met een vriendin in de Bershka was, viel mijn oog op een tafel met de nieuwe collectie. Daar hadden ze broeken die super skinny waren. Ik bedacht me dat ik dan best een maat groter zou kunnen nemen. Dan zijn ze misschien niet super skinny voor mijn benen, maar dat vind ik niet erg. En toen kwam het grote wonder: ze zitten goed! Ik moet wel een riem dragen en ze zijn echt nét lang genoeg, maar voor 26 euro mag ik niet klagen. Mijn River Island jeans is de enige die ooit beter heeft gezeten, maar die was na een maand al op een hele niet-zo-charmante plek gescheurd. Ik hoop dus dat deze broeken het iets langer uithouden! Ik heb gekozen voor een grijze en een lichte wassing, want mijn andere broeken zijn medium en zwart. Een beetje variatie is nooit verkeerd. Ik ben er in elk geval heel tevreden mee!

 

Waar koop jij fijne spijkerbroeken?

11 Reacties

 • Beantwoorden
  Carola
  9 juli 2013 op 14:01

  Fijn dat je bij de bershka twee broeken gevonden hebt! Hij ziet er mooi uit! (: Ik heb ook een hekel aan broeken kopen, haha.

 • Beantwoorden
  Sylvia
  9 juli 2013 op 14:31

  Ugh, ik heb inderdaad ook zo’n ontzettende hekel aan broeken kopen.. Fijn dat je bent geslaagd! :)

 • Beantwoorden
  Irene
  9 juli 2013 op 14:44

  Ze zien er mooi uit! Ik koop vaak broeken op de webshop van New Look, daar hebben ze heel veel keus, veel meer dan in de winkel.

 • Beantwoorden
  Charile
  9 juli 2013 op 14:45

  Heel mooi! Ik koop m’n broeken bij levi’s, heel duur maar zitten echt perfect!

 • Beantwoorden
  Anna
  9 juli 2013 op 16:48

  Wauw, mooie broeken! Bij mij is 34 juist te lang, ik heb maat 30/32 qua lengte en mijn heupen zijn best breed terwijl de meeste ‘kortere’ modellen juist heel smal zijn… Ook lastig hoor!

 • Beantwoorden
  Dionne
  9 juli 2013 op 18:15

  Leuke jeans!

 • Beantwoorden
  Luna
  9 juli 2013 op 18:26

  Ziet er uit als een mooie broek! (: Ik draag niet heel veel spijkerbroeken, doe mij maar een felgekleurde, legging of short.

 • Beantwoorden
  Marjolein
  9 juli 2013 op 20:50

  Fijne broek denk ik :D ik vind broeken kopen ook nooit chill, want ze zijn altijd te kort :( gelukkig slaag ik bijna altijd bij Gstar.

 • Beantwoorden
  Lisa
  10 juli 2013 op 09:50

  Ik ben ook zo’n ramp. Thanks voor de tip! Ik vind die van de H&M en dan super skinny super low heel erg fijn zitten. Heb zelf maat 27/34 dus ook zo’n lekker maatje. Voor shorts vind ik de new look heeeel erg fijn :)

 • Beantwoorden
  Olga
  10 juli 2013 op 18:31

  I feel ya sistah!
  Ik had welgeteld 1 spijkerbroek, maar hij is net kapot gegaan en dus moet ik weer op zoek naar een nieuwe. De vorige keer ben ik wonderwel geslaagd bij H&M, dus daar ga ik het binnenkort maar weer proberen.
  Gefeliciteerd met je broek!

 • Beantwoorden
  Inge
  15 juli 2013 op 15:01

  Ik heb ook echt een grote haat voor broeken kopen. Met mijn kleine maatje kan ik alleen maar fijne broeken vinden bij garcia of jeans centre. Deze zijn dan meteen weer erg duur, maar ze zitten heerlijk.

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.