Lisa loves Shopping & stuff

H&M shoplog

\

Gisteren ben ik met Jessica naar Utrecht geweest. Ik zie haar weinig en Utrecht is een handige en centrale plek om af te spreken. We hadden niet veel zin om te winkelen en daarom zijn we maar een paar winkels in geweest. En wonder boven wonder vond ik wat leuke dingetjes bij de H&M!

Ik kan nooit wat vinden bij de H&M. Ik vind die in onze stad nooit zo leuk en veel dingen zijn het bij mij net niet. Dat ik al dingen vond om mee de paskamer in te nemen was al wonder één, dus dat ik drie dingen kocht was nog een grotere verassing. Ik ging proberen aanfoto’s te maken maar dat werd hem echt niet, dus moeten jullie het maar doen met foto’s aan de hanger. Hiervoor moest ik trouwens al onder mijn bureau kruipen, wat een moeite doe ik toch voor een blogpost.

Allereerst kocht ik deze jeansblouse. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n blouse die iets donkerder en iets meer oversized was dan mijn andere, die je in de sidebar ziet. Deze is redelijk oversized (dit is mijn maat en als ik shorts aan heb komt hij tot de zoom) en heef een tribal-achtig patroon op de schouders en bovenrug. Hij was niet goedkoop, namelijk €29,99. Voor mij is twintig euro toch wel een beetje het limiet voor blousejes, dunne truien en vestjes, maar voor een keertje kon het wel.

Dan kocht ik nog een houthakkersblouseje. Deze viel aardig klein en daarom heb ik hem drie maten groter genomen. Ik vind het toch altijd leuker als zulke dingen iets wijder en nonchalanter vallen. Hij is voor iets korter dan achter en kostte €19,99.

Als laatste kocht ik deze basic grijze trui. Hij is heel dun maar dat is echt fijn voor op school. Bij ons staat de verwarming op de meeste plekken heel hoog, en dan is het in de winter beter om iets dunners aan te hebben met een sjaal die je makkelijk om en af kunt doen. Als je gewoon warme schoenen/sokken aandoet, is dit perfect. Vraag me trouwens niet waarom ik al aan de winter denk. Deze was ook €19,99, weer niet goedkoop voor zoiets, maar het is ten minste wel iets wat ik echt aan zal trekken

 

Bij de kassa bleek dat ik scholierenkorting kreeg, altijd fijn! Dat scheelt toch weer zeven euro. Eigenlijk heb ik er nu nog niks aan want ik krijg pas vanaf volgende maand kleedgeld, maar nu zijn mijn ouders ook weer blij. Ik ben in elk geval heel blij met mijn nieuwe kleding!

11 Reacties

 • Beantwoorden
  Tamarah
  25 augustus 2013 op 08:25

  Het houthakkersbloesje vind ik erg leuk!

 • Beantwoorden
  Dionne
  25 augustus 2013 op 08:49

  Die twee blouses zijn wel echt heel top!

 • Beantwoorden
  Miranda
  25 augustus 2013 op 10:12

  Leuke kleding!

 • Beantwoorden
  Josephine
  25 augustus 2013 op 10:30

  De blouses zijn leuk!

 • Beantwoorden
  jessy
  25 augustus 2013 op 10:46

  Die blouses zijn heel erg leuk!

 • Beantwoorden
  Anna
  25 augustus 2013 op 11:15

  Die blousjes zijn echt super!

 • Beantwoorden
  Marjolein
  25 augustus 2013 op 11:29

  Wat heb je toffe dingen gekocht! En dat bij H%M ;) Nee grapje. Die blousjes vind ik erg leuk. Ik hou van blousjes.

 • Beantwoorden
  Kiki
  25 augustus 2013 op 14:20

  Wat een leuke spijkerblouse! :)

 • Beantwoorden
  Inge
  25 augustus 2013 op 15:38

  Ik vind vooral het houthakkersblouseje gaaf!

 • Beantwoorden
  Leen Philips
  25 augustus 2013 op 21:31

  heel erg leuke kleding heb je gekocht! :) Vooral dat houthakkerblousje vind ik echt heel mooi!

 • Beantwoorden
  Debbie
  26 augustus 2013 op 09:15

  Leuke dingen heb je geshopt

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.