Lisa loves Shopping & stuff

Wishlist: herfst 2013

Een mens mag altijd wat te wensen hebben, toch? Eigenlijk heb ik nooit een hele lange wishlist. Of er staan alleen onbereikbare dingen op: een mooie lens voor mijn spiegelreflex, een laptop, een Kitchenaid-mixer… goed, niet echt realistische wensen dus. Maar nu ben ik tot de conclusie gekomen dat er toch een aantal dingetjes zijn die ik graag wil hebben. Tijd om na een jaar weer eens mijn wishlist up te daten en hem met jullie te delen!

Heel hoog op de lijst staan nieuwe All Stars. Mijn blauwe zijn behoorlijk versleten en mijn zwarte mag ik niet eens meer aan van mijn ouders omdat ze zo vies zijn. In New York ga ik dus op zoek naar een paar nieuwe. Er is alleen één dilemma: ik wil hoge én lage, en ik wil juist een basiskleur én een wat fellere kleur zoals groen. Twee paar kopen gaat alleen een beetje ver. Daar moet ik dus nog even goed over nadenken.

Mijn tweede wens is niet realistisch, maar toch moest de Harry Potter box set op mijn lijstje. Ik wil boeken die ik heel mooi vond gewoon in fysieke vorm hebben. Alleen een box set is een béétje duur, haha.

Ik wil graag een BB cream, of in ieder geval iets waarmee ik mijn ergste oneffenheden kan verdoezelen. Niet dat ik onzeker ben over mijn huid, maar als ik een paar dagen niet goed geslapen heb vind ik dat toch wel fijn. Alleen ik twijfel nog of ik niet toch beter naar de MAC-store kan gaan en in een goede foundation kan investeren. Drogisterij-foundations zijn sowieso te donker voor mij, dus dat is geen optie. Ik heb trouwens geen idee of deze crème goed is: ik heb gewoon het eerste plaatje van Google Images dat geen hoofd van een blogger was genomen.

Ik heb echt een goede handcrème nodig want ik heb een extreme vorm van winterhanden. Zelfs in de zomer heb ik soms nog bulten onder mijn vingers. Bij The Body Shop kreeg ik een tester van de Hemp Hand Protector en tot nu toe vind ik hem erg fijn! Hennep is niet het meest voor de hand liggende ingrediënt en het ruikt een beetje vreemd, maar op zich niet heel vies.

Dan kan ik wel weer wat cardigans gebruiken. Ik vind dit zulke fijne kledingstukken en ik draag ze heel vaak. Deze komt van Pull & Bear.

En een wishlist van mij is niet compleet zonder veel boeken. Dit zijn er gewoon een paar boeken die ik graag nog wil lezen:  Everything is Illuminated van Jonathan Safran Foer & And the Mountains Echoed van Khaled Hosseini.

Wat staat er op dit moment hoog op jouw wishlist?

12 Reacties

 • Beantwoorden
  Frauke
  7 september 2013 op 07:48

  Leuke wishlist! All Stars, wil ik ook eens kopen – ik heb ze nog nooit gehad! I know, gek he. En hey, ik raad je de Catrice BB cream aan: daar ben je niet zo veel geld aan kwijt en hij werkt mega fijn. Heb ‘m een tijd lang elke dag gebruikt, zag er top uit. Een tipje! ;)

  • Beantwoorden
   Lisa
   7 september 2013 op 17:36

   Dankjewel voor de tip, daar ga ik eens naar kijken!

 • Beantwoorden
  Over van alles en nog wat
  7 september 2013 op 08:28

  Leuke wishlist! Ik zou ze ook wel allemaal willen (behalve de boxset, want die heb ik al, alleen heb ik de kaft van de adult editie in het Engels, en de standaard Nederlandse editie :))

 • Beantwoorden
  charile
  7 september 2013 op 09:34

  Leuke wishlist :D

 • Beantwoorden
  Marjolein
  7 september 2013 op 10:16

  Haha, volgens mij ben jij ineens helemaal into Harry Potter, of niet? En ik vond And the mountains echoed echt niet leuk :( Die andere twee van hem wel, maar deze niet dus toen stopte ik halverwege met lezen!

  • Beantwoorden
   Lisa
   7 september 2013 op 17:39

   Aah, dat is jammer! Maar ik wil hem nog steeds lezen, haha.

 • Beantwoorden
  Jessica
  7 september 2013 op 10:33

  Leuke wishlist! Ik ken het ouder-Allstars probleem, ik mocht vorig jaar mijn oude ook niet meer aan haha:’)

 • Beantwoorden
  Josephine
  7 september 2013 op 10:58

  Hoezo geen twee paar kopen als dat schoenen zijn die je vaak draagt? Ik heb deze zomer ook twee paar gekocht, maar draag ze écht vaak dus dan vind ik het prima :D

  • Beantwoorden
   Lisa
   7 september 2013 op 17:38

   Ja, daar heb je gelijk in! Zeker omdat ik ze wel voor minder geld kan kopen…

 • Beantwoorden
  Lisanne
  7 september 2013 op 12:21

  Die schoenen kun je winnen op mijn blog!

 • Beantwoorden
  Anna
  7 september 2013 op 15:32

  Leuk! Ben benieuwd naar die Bb cream!

 • Beantwoorden
  Sas
  8 september 2013 op 08:50

  Leuke lijst!

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.