Lisa loves Shopping & stuff

New favourite shoes

Als het niet sneeuwt en ik ‘s winters geen les heb in het noodlokaal, zijn All Stars mijn favoriete schoenen. Je kan ze met bijna alles combineren, hoef ik ten minste geen vijftien paar verschillende schoenen die ik maar af en toe aan kan te kopen. Verder ben ik gewoon geen fan van laarsjes of hakken en al helemaal niet van lompe sneakers. All Stars zijn voor mij perfect. In de Verenigde Staten zijn deze schoenen veel goedkoper dan in Nederland, en daarom kon ik het niet laten om meteen twee paar mee te nemen.

Eigenlijk had ik al zwarte, maar mijn moeder vond ze zo vies dat ik die niet meer aan mocht. Ik vind dat zwarte All Stars echt tot je basisgarderobe behoren. Omdat ze de helft van de Nederlandse maat kostten, vond ik het niet erg om ze opnieuw te kopen. De lage groene waren nog even een avontuur. Ik wilde heel graag groene, want groen is mijn nieuwe lievelingskleur en ik wilde sowieso een paar in een leuke kleur. Ik moest echt vijf keer nieuwe halen, want ik zei dat ik maat 6 had (dat stond op de achterkant van mijn oude) maar dat is blijkbaar vrouwenmaat 8. Ik had dus schoenen in maat 6 en ze waren opeens veel te klein. Daarna probeerde ik 7, maar die waren véél te groot. Bleek dat ik van de eerste de vrouwenmaat had en van de tweede de mannenmaat. Uiteindelijk ben ik blij dat ik nog een keer om een maat 6 gevraagd heb, want ik ben hier zo blij mee!

Oké en nu ga ik weer leren

 

10 Reacties

 • Beantwoorden
  Kelly
  31 oktober 2013 op 10:24

  Oh wat een gave schoenen. En wat een leuke blog heb je zeg, ik volg je vanaf nu via bloglovin!

 • Beantwoorden
  Femke
  31 oktober 2013 op 13:51

  Oh how I LOVE allstars.. Ik nam 3 paar mee van mijn oude collectie uit Nederland.. Toen ik naar de states verhuisde heb ik er nog 5 paar bijgekocht.. Ik nam de hoge lichtroze, hoge blauwe en hoge rode mee uit Nederland.. Kocht hier nog de hoge groene, lage blauwe, lage zwarte, lage witte.. en tot slot nog mijn lage rode met glitters<3 LOVING IT!!

 • Beantwoorden
  Savannah
  31 oktober 2013 op 17:18

  Wat een leukieees, ik hou ook echt enorm van all stars, ik heb alleen korte dus zou ook wel weer een paar hoge willen hebben. Ze zien er erg goed uit! Liefs, x
  PS: succes met leren.

 • Beantwoorden
  Laura
  31 oktober 2013 op 17:27

  Leuk! Ik denk dat dat ook mijn favoriete schoenen zijn. Ik heb maat 42 en heeeele smalle voeten, dus all stars met een zooltje erin passen perfect!

 • Beantwoorden
  Lonneke
  31 oktober 2013 op 20:15

  Liefde voor All Stars! Ik heb één paar witte, lage All Stars, love them! Leuke kleuren! ik ben benieuwd hoe je het groene paar gaat combineren. xxx

 • Beantwoorden
  Fashiable | Nanne
  31 oktober 2013 op 20:23

  Die groene kleur is heel erg leuk! Succes met leren meid!

 • Beantwoorden
  Josephine
  1 november 2013 op 14:54

  Aaah ze zijn zo tof, vooral de groene! Succes met leren :)

 • Beantwoorden
  Myrthe
  1 november 2013 op 15:30

  Ze zijn echt heel erg leuk! Ik heb geen All Stars, maar ik zou ze wel willen hebben want ze passen echt overal bij, dat is zo handig. Veel succes met leren :)

 • Beantwoorden
  Marjolein
  2 november 2013 op 09:08

  Ah yeaaah je hebt toch groene gedaan!!! Ze zijn zo mooi. Ik draag allstar in de winter nauwelijks want dan vriezen mijn tenen eraf op de fiets. En raar zijn die maten he? Dat had floor ook in Berlijn.

 • Beantwoorden
  Lisa
  3 november 2013 op 14:06

  Ik ben ook verslaafd aan All stars! En ze zijn in Amerika goedkoper inderdaad. Ik ben nog op zoek naar een leuke wintervariant. Niet dat ik graag all stars draag als het sneeuwt. Ik ben wel fan van laarsjes, maar ik heb een lastig maat. Vaak 39,5. All stars passen mij prima!

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.