Lisa loves Shopping & stuff

Nieuw: nepleren jasje van Pull & Bear

Al heel lang was ik op zoek naar een jasje. Het maakte me niet heel erg uit of hij nou van nepleer, spijkerstof of iets anders zou zijn: als hij maar leuk was en ik me er comfortabel in zou voelen. Dat is meestal nog wel een probleem bij mij. Vaak zitten jasjes bij de schouders te krap en verder te wijd, of ze zijn heel raar kort, of de mouwen zijn te kort. Afgelopen vrijdag had ik al vakantie en ging ik even naar Utrecht om de nieuwe Pull & Bear te bezoeken. En daar vond ik een jasje!

Ik twijfelde even, want dit kledingstuk is niet iets wat ik vroeger snel zou dragen en voor een uitprobeersel is vijftig euro toch wel veel geld. Ach, ik kan best een keertje mijn maandelijkse kleedgeld uitgeven aan een kledingstuk toch? Zeker omdat ik kledingstukken die ik in de winter niet aan kan omdat ik niks had voor eroverheen, nu wel aankan. Ik kan dit jasje met bijna alles combineren en daarom is het uiteindelijk wel een goede investering!

Het jasje is dus van polyester en niet van leer. Dat vind ik niet zo erg, want ik kan een kledingstuk toch niet heel goed onderhouden en dan is het toch een beetje zonde van mijn geld.

Voor deze post ging ik voor de eerste keer ‘outfitfoto’s’ maken. Eerst scherpstellen op een bureaustoel en daarna foto’s maken met een afstandsbediening. Echte outfitfoto’s zijn het trouwens niet. Ik durfde ons statief niet op de verticale stand te zetten omdat hij niet zo stevig is, en straks zou de camera vallen. En wonder boven wonder vond ik het leuk om te doen! Ik denk alleen niet dat dit vaker op mijn blog zal komen, aangezien outfits samenstellen niet echt iets voor mij is. Dit herinnert me er in ieder geval wel aan dat ik het toch wel leuk vind om foto’s van mensen te maken, dus dat moet ik zeker vaker gaan doen! Soms ging de zon schijnen en soms ging het waaien, maar jullie moeten het hier maar mee doen haha.

Ik kocht dit jasje dus bij Pull & Bear voor 49,99 euro. Pull & Bear zit in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Tilburg, maar als je in het noorden woont (of geen zin hebt om naar de winkel te gaan) kun je hem hier in de webshop bestellen. Misschien ook wel goed om te weten: ik kocht hem uiteindelijk in maat M, terwijl mijn normale maat qua shirts S is.

15 Reacties

 • Beantwoorden
  Kelly
  17 februari 2014 op 16:05

  Leuk jasje!

 • Beantwoorden
  Jenny
  17 februari 2014 op 16:32

  Leuk! Maar best aan een prijs voor een P&B item.

 • Beantwoorden
  Amy
  17 februari 2014 op 16:33

  Leuk jasje! Ik vind het ook helemaal niet duur voor zo’n jasje.

 • Beantwoorden
  Laura
  17 februari 2014 op 16:36

  Heel leuk! Soms moet je een keer iets anders proberen :)

 • Beantwoorden
  claudia
  17 februari 2014 op 16:59

  Een heel leuk jasje!

 • Beantwoorden
  Sylvia
  17 februari 2014 op 17:11

  Hij is leuk! :)

 • Beantwoorden
  Estrella
  17 februari 2014 op 18:32

  Leuk jasje!

 • Beantwoorden
  masira
  17 februari 2014 op 19:41

  Wauw prachtig jasje ziet er heel goed uit! liefs x

 • Beantwoorden
  Kiss & Make-up
  17 februari 2014 op 20:35

  Echt een superleuk jasje! Leren jasjes kan je nooit genoeg hebben :-)

 • Beantwoorden
  Wies | TEATC
  17 februari 2014 op 22:24

  Staat je heel erg leuk Lisa!
  Liefs

 • Beantwoorden
  Dina
  18 februari 2014 op 06:38

  Ik vind dat het je heel leuk staat!

 • Beantwoorden
  Elbrich
  18 februari 2014 op 11:35

  Erg leuk jasje!

  Liefs, Elbrich

 • Beantwoorden
  Marlissa
  18 februari 2014 op 18:22

  Mooi jasje, staat leuk met die trui!

 • Beantwoorden
  Carola
  22 februari 2014 op 17:23

  Wat een mooi jasje! Hij staat je leuk!

 • Beantwoorden
  Froukje
  7 mei 2014 op 00:03

  Wauw, ziet er erg mooi uit! Vooral de combinatie met een lichte trui eronder, waardoor het zwarte jasje er helemaal uitspringt.
  Heb zelf ook onlangs zo’n soortgelijk jasje besteld bij bluegold: http://www.bluegold.nl/zwart-leren-bikerjack-dames-Lucca/.

  Maar zal zeker binnenkort eens gaan rondkijken in Rotterdam in de P&B winkel.

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.