My life Personal

Geslaagd!

Even een supersnel en superblij berichtje tussendoor, zonder foto. Ik wil namelijk even heel goed nieuws delen: ik ben geslaagd voor het VWO! Ik had het eigenlijk wel verwacht en had dus niet zo veel stress. Tussen 14:30 en 16:00 uur werden we gebeld. Om 14:00 uur werd ik toch wel een beetje zenuwachtig voor mijn klasgenootjes. Mijn mentor had alleen aan de vijfde persoon die werd gebeld al verteld dat de hele klas geslaagd was. Uiteindelijk is mijn klas samen met al mijn vrienden en vriendinnen uit de andere klassen geslaagd.

Zelf werd ik als zevende (of eigenlijk zesde want mijn mentor was iemand vergeten) gebeld. Mijn mentor had al verwacht dat het voor mij niet zo’n shock zou zijn. Ik heb denk ik wel tien keer thank you gezegd en ben niet echt geflipt of zo, al was het natuurlijk wel fijn dat ik de bevestiging kreeg! heb ik allemaal zevens gehaald en een acht voor wiskunde. Ik heb ingevuld dat ik Engels ga herkansen maar ik weet nog niet of ik het ga doen, haha. Mijn cijfers liggen allemaal wel dichtbij mijn schoolexamencijfers, dus dat is fijn. Voor economie heb ik alleen een 7,7 gehaald terwijl ik onder de 6,5 verwacht had, haha.

 

Sorry voor dit chaotische berichtje. Ik wilde het gewoon even snel aan jullie melden. Aan iedereen die geslaagd is: gefeliciteerd! Als je niet geslaagd bent of een her hebt: het is nu even kut maar het komt echt wel weer goed. <3

10 Reacties

 • Beantwoorden
  Inge
  12 juni 2014 op 20:19

  Super! Gefeliciteerd!

 • Beantwoorden
  Isabel
  12 juni 2014 op 21:19

  Super gedaan! Geniet van je vakantie :)

 • Beantwoorden
  Estrella
  12 juni 2014 op 22:49

  Van harte!

 • Beantwoorden
  Anna
  12 juni 2014 op 23:26

  Gefeliciteerd!

 • Beantwoorden
  Tessa
  13 juni 2014 op 07:29

  Gefeliciteerd meid! Nu kan je lekker van je zomer genieten!
  Liefs, Tessa

 • Beantwoorden
  Beau
  13 juni 2014 op 17:08

  Gefeliciteeeerd! Geniet van de vakantie :)

 • Beantwoorden
  Blogleesvoer #5 | SYLVIA KUIJSTEN
  15 juni 2014 op 10:30

  […] natuurlijk nog van harte gefeliciteerd voor alle geslaagden! Onder andere bloggers Bo, Lisa en Judith sleepten het felbegeerde papiertje binnen. Geniet ervan […]

 • Beantwoorden
  Sas
  15 juni 2014 op 14:19

  Congratz!! Geniet ervan :)

 • Beantwoorden
  Marieke
  19 juni 2014 op 19:37

  Gefeliciteeeerd! :D

 • Beantwoorden
  Irma
  22 juni 2014 op 18:03

  Beetje laat, maar niet minder gemeend: gefeliciteerd nog met je slagen! Geniet ervan! :)

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.