Lisa loves Music

Mijn soundtrack van 2014

Mijn soundtrack van 2014. Nog nooit is muziek zo belangrijk voor me geweest als in 2014. Op Pinkpop, tijdens het leren en in de trein: eigenlijk luister ik bijna altijd muziek. Dat is iets wat ik van mijn vader heb meegekregen.

Muziek betekent veel voor me. Muziek kan me wegdragen, laten lachen en laten huilen. Ik heb veel liedjes met herinneringen. Springen op Pinkpop tijdens Of The Night, rondzwieren met mijn vestje bij Ed Sheeran en genieten van de ondergaande zon met Paolo Nutini. Maar muziek is bij mij ook gekoppeld aan bepaalde momenten, die niets met live-optredens te maken hebben. Message to Bears klonk op de achtergrond tijdens het leren voor mijn examens en Jake Bugg en de Arctic Monkeys doen me aan Veerle denken. Brand New Day van Kodaline en Nina Nesbitt was mijn nummer dit jaar en Mess is Mine die van de laatste twee maanden.

Muziek heeft niet zo veel woorden nodig. Bovendien kan ik muziek niet eens in woorden beschrijven. Dus, luister maar gewoon. Mijn playlist, of maak er zelf eentje met alle nummers die bij je goede herinneringen van het afgelopen jaar horen. En geniet.

Welk nummer hoort op jouw soundtrack van 2014?

3 Reacties

 • Beantwoorden
  Marjolein
  30 december 2014 op 16:25

  Ik zet de playlist meteen aan! :D

 • Beantwoorden
  Anneleen
  30 december 2014 op 17:13

  bombay bicycle club vind ik ook erg goed!

 • Beantwoorden
  Tessa
  30 december 2014 op 19:32

  Ik ken maar 2 liedjes hiervan! Maar dat vind ik juist tof, want dan kan ik weer nieuwe liedjes ontdekken hihi!
  Liefs, Tessa

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.