Lisa loves Shopping & stuff

Wishlist: winter 2014

Een wishlist, die heb ik lang niet meer gedeeld met jullie! Dat komt waarschijnlijk omdat ik meestal niet zo veel te wensen heb. Oké, er zijn altijd wel dingen die ik nodig heb, maar ik denk niet dat er veel mensen zitten te wachten op een wishlist met panty’s, sokken, fineliners en een micro-USB-kabel. Er zijn ook dingen die ik wil maar op dit moment niet genoeg nodig heb: sportkleren, diverse make-upjes en een hele hoop boeken.En dan is er altijd nog de categorie spullen die ik graag wil hebben maar gewoon onbereikbaar zijn: een beeldscherm voor mijn laptop, een nieuwe telefoon, een lens voor mijn camera en goede boxen. Die dingen kan ik wel delen, maar ik zie het nut niet van een lijstje maken met spullen die ik toch niet ga kopen. Oké, ik dwaal af. Hier is een wishlist met bereikbare spullen die ik kan gebruiken en niet saai zijn. Enjoy!

Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet

Binnenkort woon ik op mezelf en dat betekent dat ik ook zelf moet koken. En dat wordt nog een leuke uitdaging. Niet omdat ik niet kan koken (als je me een duidelijk recept geeft en Google voor de dingen die ik niet snap, ten minste), maar omdat ik nooit inspiratie heb. Meestal gebruik ik Allerhande of de site van Leonie, maar dan heb je weer het probleem dat er zo veel opstaat dat ik niet weet wat ik moet kiezen (je zult nu wel denken: wordt zij niet behoorlijk moe van zichzelf? Het antwoord is ja). Met een kookboek heb je niet te veel keus, loop je niet het risico dat je laptop straks onder de tomatensaus zit en bovendien is zoiets tastbaars veel leuker. En ik weet gewoon dat de recepten van Leonie makkelijk, goedkoop en leuk zijn.

Decoratie voor op mijn kamer

Omdat ik dus geen saaie (lees: pannenlappen, pollepels en voorraadpotten) dingen op mijn wishlist wil zetten gaan we maar meteen over met een leukere onderdeel: decoratie! Ik hoef mijn kamer niet vol met vaasjes en kaarsen en slingers en andere tierlantijntjes, maar ik wil wel voor wat gezelligheid zorgen met wat lekkere geurkaarsen en leuke kussens en dekentjes. En ik wil planten, want planten zijn leuk en gezond. Ik denk dat cactussen en vetplantjes wel een veilige keuze zijn, want als ik in de vakantie thuis ben moeten ze wel blijven leven. Over planten gesproken: ik heb nog niet bedacht wat ik nou met mijn kamerplant aan moet.

Ook wil ik graag dit dekbed van IKEA. Ik vind het leuk dat hij lekker rustig is, maar ook weer niet saai. Goed, misschien moet ik eerst eens een bed uitzoeken voordat ik naar overtrekken ga kijken…

Eetkamerstoelen

Ik ben niet heel kieskeurig qua meubels. Geef me maar wat simpele kasten, het basic model bed en de goedkope eettafel van de IKEA, en ik ben tevreden. Helaas is er één meubel waar ik maar geen leuke variant van kan vinden en dat zijn eettafelstoelen. Ik ging vorige week naar de Kwantum om deze leuke stoeltjes te testen, maar ik vond ze niet heel lekker zitten. Maar ze zijn wel leuk. Hmm, dilemma’s…

Nette kleren

Als je bij een studentenvereniging zit, moet je wel eens nette kleren aan. Geen galajurk, maar wel een nette top die niet kreukt en een rok tot ongeveer op de knie. Nou, dat heb ik dus veel te weinig. Nu denk je dat een simpele blouse vinden niet zo moeilijk is, want de winkels hangen er vol mee. Helaas is het grootste deel van polyester, net als dit exemplaar van H&M. Zulke blouses zijn vaak handig voor feesten waar het heel warm is, of presentaties waarbij je zenuwachtig bent. Dan is polyester niet echt de slimste keuze. Mijn zoektocht gaat dus nog even verder!

Warme dingen

Truien, sjaals, mutsen, dekentjes, fluffy sokken… alles is welkom, als het maar warm is! Nu kan ik moeilijk met een voorraadje dekentjes en pantoffels naar college gaan, dus een lekkere warme trui waar ik me nog wel enigszins in kan vertonen staat bovenaan. De trui op dit plaatje komt toevallig van Pull & Bear.

Het is maar goed dat het bijna Kerst is en ik nog een cadeaukaart van onze favoriete meubelgigant heb liggen, haha. Verder ben ik nog best trots op mezelf dat ik zo’n bescheiden lijstje heb gemaakt. Wat ik hiervan uiteindelijk zal kopen, zie je vast nog wel in mijn tweewekelijkse dagboekjes en mijn XXL-IKEA-shoplog die vast nog wel gaat komen, haha.

Wat staat er op jouw wishlist?

7 Reacties

 • Beantwoorden
  anna
  6 december 2014 op 11:13

  Haha, polyester is inderdaad niet zo best als je zenuwachtig bent… Die stoelen van de Kwantum zijn heel leuk, jammer dat ze niet zo lekker zitten. Dat kookboek ben ik ook wel erg benieuwd naar!

 • Beantwoorden
  Sas
  6 december 2014 op 14:10

  Wat een super toffe wishlist om te zien. Dat je er maar veel van mag krijgen ;-)

 • Beantwoorden
  Dina
  6 december 2014 op 17:56

  Wat leuk om je wishlist te zien. Toevallig zat ik vandaag na te denken over wat ik allemaal nog ‘wil’ hebben, maar ik ben voorzien. Ik heb echt alles wat ik wil.

  Oh trouwens, voor in de categorie ‘warme dingen’: fluffy vesten en truien! Die zijn zo heerlijk warm en zacht.

  • Beantwoorden
   Lisa
   6 december 2014 op 20:51

   Wat een heerlijk gevoel is dat hé! Ik hoop dat je dat lang mag houden zo. :) Ooh en ik hou van fluffy dingen <3

 • Beantwoorden
  Tessa
  6 december 2014 op 19:06

  Hahaha same wishlist here! :D

 • Beantwoorden
  Anneleen
  7 december 2014 op 21:57

  Oh wat een fijn lijstje! Dat dekbed van IKEA vind ik echt heel leuk!

 • Beantwoorden
  Estrella
  9 december 2014 op 16:28

  Leuke wishlist! Ik werd van de week wakker met het idee dat ik een wijnrode kabeltrui wil, dus die moet ik nog één zien te vinden zoals ik precies leuk vind. Verder wil ik een set tussenringen voor mijn camera en een nieuwe Chi-stijltang omdat de andere kapot is gegaan. Helaas allemaal wel dure items en ik vier geen kerst (maar ben wel jarig in januari).

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.