Lisa loves Websites & apps

En ondertussen: mei deel één

enondertussenmei1

Ik besloot deze maand even goed bezig te zijn en alle goede blogpost die ik las meteen op te slaan op Bloglovin’. En ja hoor… ik heb er nu al veel te veel om een blogpost te vullen. Daarom splits ik het even in tweeën en deel ik vandaag mijn favoriete blogposts van anderen van de eerste helft van mei. Aan het einde van deze maand komt de rest online, en dan inclusief mijn bezigheden van deze maand. (snappen jullie hem nog?)

Anyway, op naar de blogposts!

Je mag best trots zijn op jezelf – Muy Maaike

Een mooie blogpost van Maaike over -zoals de titel al zegt- dat je best trots mag zijn op jezelf. Iets wat misschien al snel als opschepperig voelt, maar dat hoeft dus echt niet zo te zijn.  

Recept: mangocheesecake – Muy Maaike

Vooruit, nog eentje van Maaike: een recept van deze heerlijke cheesecake. Ten minste, ik hoop dat ik hem snel een keertje kan proeven! Mango en cheesecake zijn in ieder geval een paar van mijn favoriete dingen, dus volgens mij kan dit niet misgaan.

Een hele week… – Beau and the City

Beau doet iets nieuws: ze verzint iedere week iets wat ze die week anders gaat doen. Zo heeft ze al een week iedere dag haar horoscoop gelezen en een week zonder Facebook geleefd. Echt heel grappig om te lezen, en ik ben alvast benieuwd naar wat er nog meer gaat komen!

Gemotiveerd blijven, hoe doe je dat? – Dagdromend 

Laura doet twee studies, dus het is niet zo gek dat ze wel eens de vraag krijgt over hoe ze ooit zo gemotiveerd kan blijven. Hier deelt ze haar tips. Eigenlijk heb ik niet eens de tips zelf nodig: alleen al lezen wat ze allemaal doet maakt me al gemotiveerder, haha.

De kunst van het loslaten – Your Lifestyle Guide

Jolien schreef deze hele mooie en eerlijke blogpost over hoe moeilijk het soms is om alles los te laten en te ontspannen. Zeker even lezen!

Dit kun je met je lege muur doen – Streets Ahead

Linda deelt een aantal leuke ideeën voor wat je met je lege muur kunt doen. Ik heb ook nog een lege muur die wel wat opfleuring kan gebruiken, maar helaas is die zo poreus als wat, dus er blijft niets opplakken.

Houd bij hoeveel geld je uitgeeft! Tips & Printable – Streets Ahead

Ik hou eigenlijk nooit mijn uitgaven bij. Echt slecht, ik weet het, maar ik raak altijd bonnetjes kwijt en schrijf het nooit meteen op. Gelukkig kom ik net uit met mijn studentenbudget, maar toch… Linda deelt naast een paar tips ook een hele handige printable, die je uitgaven bijhouden weer een beetje makkelijker makkelijker maakt!

Heerlijke leven op een studentenbudget – Roos’ Notes

En we gaan nog even door met geld… Roos deelde deze hele handige tips over hoe je leuk kunt leven op een studentenbudget! Want ook al kom ik net uit met mijn geld, een paar tips zijn altijd handig!

10 redenen waarom ik studeren zo leuk vind – Oh Nineteen

Omdat deze blogpost precies omschrijft wat ik zo leuk vind aan studeren (naast nog veel meer dingen, haha).

Ik ga studeren in Granada (+ taal-leertips) – Fanilla

Marieke gaat een half jaar in Granada in Spanje studeren, superleuk! Daar wordt alleen wel alles in het Spaans gegeven, dus moet er nog even flink Spaans geleerd worden. Marieke geeft een paar leuke en handige tips die ik eigenlijk nog nooit eerder had gehoord, dus lees dit zeker even als je ook een taal aan het leren bent/wil leren!

 

Zo, dit waren mijn tips alweer! Jullie hebben in ieder geval weer een flinke lijst aan leesvoer! Eigenlijk had ik veel eerder met deze rubriek moeten beginnen, want ik vind altijd zó veel leuke dingen op het internet! Blogs lezen vind ik echt één van de leukste dingen aan bloggen. Helaas heb ik er nu niet zo veel tijd voor omdat ik zelf al iedere dag moet bloggen, dus ik ben ook wel blij als het weer juni is en ik mijn aantal updates weer even iets terugdraaien (sorry, ik vind dit ook leuk hoor!).

 

6 Reacties

 • Beantwoorden
  Dina
  21 mei 2015 op 11:53

  Wat een leuke linkjes. Ik heb ze niet allemaal gelezen, dus ik klik even door!

 • Beantwoorden
  Kim
  21 mei 2015 op 13:36

  Bedankt voor het delen van alle linkjes :-) Heb er een aantal nog niet gelezen dus dat ga ik zo lekker doen!

 • Beantwoorden
  Marjolein
  21 mei 2015 op 16:45

  Wat leuk dat ik er ook tussen sta! Ik ga ook eens even de andere artikels lezen. (SOG, alles!)

 • Beantwoorden
  HesterAnne
  21 mei 2015 op 21:19

  Wat een leuk overzichtje. Een aantal blogs en artikelen kende ik nog niet dus die ga ik nu nog even lezen.

 • Beantwoorden
  Beau
  22 mei 2015 op 10:57

  He dat ben ik! Leuk :) Dat stuk over de kunst van het loslaten is mooi! :)

 • Beantwoorden
  Linda
  24 mei 2015 op 21:23

  Leuk deze rubriek, zo leer je toch steeds weer nieuwe dingen kennen! En leuk dat je naar mijn blog linkt :-)

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.