Lisa loves Websites & apps

Lisa Loved.. augustus

Er is weer een maand voorbij, dus het is weer tijd om mijn favoriete dingen en linkjes met jullie te delen! Ik ga vanaf nu vooral op blogposts focussen in deze rubriek, maar als ik een keer wat anders tegenkom dat ik met jullie moet delen, doe ik dat ook lekker hier. Ben je benieuwd naar mijn favoriete blogposts van de afgelopen maand? 

When Love Dies – Hesterly

Een prachtige blog van Hester over hoe vriendschappen en liefdes kunnen verwateren. Gewoon even lezen, dus!

De leukste Nederlandse, Belgische & Amerikaanse budget blogs – The Budget Life 

Nicole van Coco Gold heeft haar blog een tijdje geleden omgedoopt tot The Budget Life. Haar blog staat nu nóg meer in het teken van budget, en dat vind ik als studentje natuurlijk heel erg leuk. Zo heeft ze een hele interessante rubriek waarin ze schrijft over wat ze elke week uitgeeft. Maar eigenlijk had ik er nooit bij stilgestaan dat er natuurlijk nog een heleboel andere budgetblogs zijn. In dit handige overzichtje deelt Nicole er een paar!

31 Things you should stop doing, get rid of, and kick to the curb to make your workday easier – XO Sarah

Oké, waarschijnlijk weet je wel dat je veel van deze dingen doet en dat je ze eigenlijk niet zou moeten doen, maar deze blogpost is wel even een goede eye-opener.

13 onmisbare blog organisatie tips – The Life Factory

Het nieuwe collegejaar is weer begonnen: terug naar ritme en structuur in mijn leven, dus! Aan de ene kant vind ik het leuk om zo veel mogelijk “spontaan” te bloggen, maar aan de andere kant is organisatie ook wel heel erg fijn. Frauke en Arne moeten voor hun DIY-projecten natuurlijk goed vooruit plannen, en in deze post delen ze een paar van hun gouden tips. Handig!

5 taalfouten die elke blogger maakt – Last Days of Spring

Gelukkig ken ik deze taalregels wel, maar dat betekent natuurlijk niet dat er nooit een foutje doorheen slipt…

Deze post is heel handig om je taalkennis wat op te frissen en bij te spijkeren, ook als je zelf niet blogt. Ook deelt Marlous een aantal handige websites die ik ook graag raadpleeg als ik twijfel over mijn spelling of formulering.  Waarom is Nederlands eigenlijk zo’n ingewikkelde taal?

How to deal with stress: tried And true Self Help Hipster methods -The Self Help Hipster

Het nieuwe studiejaar komt er weer aan: stress! Oké, het hoeft niet natuurlijk, maar als ik weer veel te doen heb is mijn eerste instinct wel om in de stress te schieten. Niet nodig, dus! Lianne geeft een paar handige no-nonsense tips over het omgaan met stress. Ik denk dat deze goed van pas zullen komen voor mijn doel voor september! 

Stockholm snapshots – Oh Nineteen

Stockholm en Kopenhagen staan al een tijdje op mijn wensenlijstje, en alle bloggers die deze steden de afgelopen zomer hebben bezocht, maken die kriebels alleen maar groter. Marjolein maakte samen met Floor een tripje naar Stockholm en het sfeertje van deze foto’s zorgt ervoor dat je meteen een ticket wil boeken.

 

Dus, dit waren mijn favoriete blogposts van de afgelopen maand! Ten minste, dat denk ik… ik heb altijd het gevoel dat ik heel wat mis omdat ik dan weer eens onderweg blogs lees en die app de boel nooit opslaat (Bloglovin’: doe er wat aan!), maar ik heb in elk geval weer een leuk lijstje kunnen verzamelen. Veel leesplezier!

4 Reacties

 • Beantwoorden
  Marjolein
  4 september 2015 op 13:27

  Aaaah Lisa, super lief dat mijn Stockholm artikel ertussen staat <3
  Ik heb de artikelen die me aanspreken ook even aangeklikt, dus die ga ik eens lezen.

 • Beantwoorden
  charile
  4 september 2015 op 13:42

  Leuk om zo’n overzichtje te zien :)

 • Beantwoorden
  Hester
  5 september 2015 op 11:16

  Ah, leuk dat je m’n blogpost deelt! Ik ben sowieso al verliefd op Copenhagen maar ik wil ook heel graag nog een keer naar Stockholm sinds ik er heel veel foto’s van heb gezien deze zomer. Eigenlijk wist ik helemaal niet dat er budgetblogs bestonden, maar het is wel een interessant niche!

 • Beantwoorden
  Linda
  5 september 2015 op 11:32

  Ja erg leuke tips zitten hier tussen! Ik ken nog niet alle blogs dus de rest ga ik even lezen :-)

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.