Lisa loves Websites & apps

Lisa Loved… november (en een beetje ervoor)

Terug van weggeweest: mijn rubriek met favoriete blogposts! Deze rubriek is er de afgelopen drie maanden een beetje bij ingeschoten vanwege mijn blogdip, maar ik vond het wel weer eens leuk om wat leuke blogs met jullie te delen. 

Mondetmoi 4.0 

Stella gooide laatst haar blogplan om en het klinkt echt héél leuk allemaal. Ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal gaat komen! Ik krijg er meteen weer zelf kriebels van om nieuwe blogplannen te maken, maar dat is toch niet zo verstandig. Ik kan uit ervaring vertellen dat kleine, geleidelijke veranderingen voor mij veel beter werken, haha.

Recept: crunchy karamel-kruidnotenbites – Een of andere Blog

Zoek je nog een leuke snack voor je sinterklaasavond met vriendinnen? Dit recept van Audrey klinkt als iets waar je een hartaanval van krijgt, maar het lijkt me zo lekker dat het die hartaanval wel waar zal zijn. En je hebt ook nog eens maar heel weinig nodig!

 Vergroot je focus en word minder vaak afgeleid door je telefoon – Streets Ahead 

Mijn telefoon. Tsja. Soms is het mijn grootste vijand tijdens het leren, de andere keer vergeet ik gewoon dat hij bestaat en kijk ik er uren niet op. Maar ja, het blijft dus wel een potentiële bron van afleiding.

Survival guide voor warhoofden – Ik ben Iris niet

Grappig dat ik deze blogpost deel, want ik ben dus totaal het tegenovergestelde van een warhoofd. Maar daarom is het voor mij juist wel eens goed dat ik even in het hoofd van een warhoofd kijk. Ik kan me namelijk heel erg ergeren aan mensen die te laat komen of hun zaken niet op orde hebben. Terwijl zulke dingen voor warhoofden gewoon hartstikke moeilijk kunnen zijn. Een van de leukste dingen aan bloggen vind ik dat je in aanraking komt met nieuwe mensen en daar ook van kan leren.

Mijn eigen wijsheden over het creatieve proces – Paperboats

Aline blogt helaas niet zo vaak, maar als ze dan iets schrijft, is het wel meteen raak.

Ik wil niet moeilijk doen – De Groene Meisjes

Ik probeer het niet te hard van de daken te schreeuwen, maar ik zit sinds ongeveer anderhalve maand in de transitiefase naar vegetariër. Het is meer een experiment en daarom probeer ik de uitspraak “ik ben vegetariër” zo veel mogelijk te vermijden.

Het lastigste is voor mij zeker sociale situaties. Hoe gaat dat met eten op mijn vereniging, of het kerstdiner straks? Ik wil niet moeilijk doen. En dat is precies waar deze post over gaat. Goede stof om over na te denken!

Win een Scratch Map van Luckies

pssst… bij mijn blogvriendinnetje Marjolein kun je nu zo’n leuke scratch map winnen! Het is dat ik er al eentje heb, anders wist ik het wel.

 

5 Reacties

 • Beantwoorden
  Audrey
  28 november 2015 op 10:52

  Jeej, wat leuk dat je mijn recept deelt! Ik heb er zelf in elk geval geen hartaanval van gekregen, dat scheelt ;)

 • Beantwoorden
  Astrid
  28 november 2015 op 11:32

  Wat een leuke rubriek is dit. Ik snap je overweging bij het vegetariër worden. Ik ben zelf geen vegetariër en vond het best moeilijk toen mijn man nog vega was, omdat hij degene is die kookt. Ik heb zelf een tijd geprobeerd ook vegetarisch te eten (buiten wat hij kookt om) maar ik vind vlees gewoon te lekker. Die kruidenotenbites lijken me ook superlekker trouwens.

 • Beantwoorden
  Judith
  28 november 2015 op 11:40

  Wat een leuke aanraders! Hahaha, ik weet niet of een hartaanval mij waard is maar ik ben zeker benieuwd naar het recept: het klinkt al heerlijk. Verder ga ik snel eens een kijkje nemen op een aantal links. :)

 • Beantwoorden
  Marjolein
  28 november 2015 op 16:46

  Wat een leuke artikeltjes allemaal :) Ik heb meteen een aantal opengeklikt en die ik ga ik allemaal rustig lezen straks. En super lief dat je mijn winactie er ook bij hebt gezet <3

 • Beantwoorden
  Linda
  29 november 2015 op 13:57

  Ah leuk weer! En leuk dat je mij noemt! Een aantal van de andere blogposts had ik ook al gelezen en zijn heel leuk/interessant inderdaad. De rest ga ik nu even lezen :-)

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.