Life improvement Lisa loves Websites & apps

Lisa loved… december (de grote goedevoornemenseditie)

Misschien ben jij nog even last minute goede voornemens of doelen voor 2016 aan het vaststellen, of net als ik, aan het twijfelen of je daar überhaupt aan gaat beginnen dit jaar. Voor vandaag heb ik mijn favoriete blogposts van december verzameld die je kunnen helpen met het maken van goede voornemens, dus veel leesplezier!

Je goede voornemens vaststellen

Leuke persoonlijkheidstests om jezelf beter te leren kennen – Streets Ahead 

Weet je niet waar je moet beginnen? Linda deelde een aantal leuke persoonlijkheidstestjes waarmee je je verbeterpunten kunt vaststellen.

Sowieso heeft Linda de afgelopen maand iedere dag geblogd en staan er veel posts online over onder andere het behalen van je doelen en gewoontes aanleren met behulp van een app.

Balans opmaken: hoe was 2015? (schrijfoefening) – Last Days of Spring 

Marlous deelde een fijne schrijfopdracht om te reflecteren op 2015 en zo op die manier doelen voor 2016 vast te stellen.

Goede voornemens

Duurzame voornemens voor 2016 – De Groene Meisjes

10x groene voornemens voor 2016 – Ik ben Iris Niet

Zowel Iris als De Groene Meisjes schreven over goede groene voornemens. Het is niet per se iets voor 2016, maar ik hou me de laatste tijd steeds meer bezig met groener leven en deze blogposts kunnen mij daar zeker bij helpen!

Plan with me – tentamens – Oh Nineteen 

Marjolein deelde tips over hoe zij een planning voor haar tentamenweek maakt. Zeker een aanrader voor als je het komende jaar georganiseerder wil beginnen!

Je goede voornemens, doelen of bucketlist uitvoeren

4 tips: Zo zorg je ervoor dat je goede voornemens een succes worden! – Lisanne Leeft

In dit filmpje geeft Lisanne een aantal tips die ervoor zorgen dat je aan het einde van het jaar wél kunt zeggen dat je iets hebt bereikt.

5 tips voor het verwezenlijken van je bucket list – Marieke van Woesik

Heb jij ook ooit een bucket list gemaakt waar je misschien maar twee dingen per jaar van afstreept? 2016 is het jaar om daar eens verandering in te brengen, en Marieke geeft je handige tips.

Lukt het jou om je aan je goede voornemens te houden, of geef je het bij voorbaat al op? 

4 Reacties

 • Beantwoorden
  Judith
  30 december 2015 op 13:50

  Wat een handig overzicht! Ik zal snel een kijkje nemen op verschillende blogs. Ik doe persoonlijk niet aan goede voornemens, maar wel aan doelen voor het nieuwe jaar. Iets concreter en hopelijk vergeet ik het zo niet. :) Fijne jaarwisseling alvast gewenst, Lisa.

 • Beantwoorden
  charile
  31 december 2015 op 13:58

  Leuk overzicht!

 • Beantwoorden
  Marjolein
  31 december 2015 op 16:14

  Ik doe eigenlijk totaal niet aan goede voornemens, maar toch voelt 1 januari wel als een goed moment om weer met een schone lei te beginnen. Lief dat je mijn artikel er ook tussen hebt staan <3

 • Beantwoorden
  Linda
  7 januari 2016 op 14:47

  Handig overzicht zo! En lief dat je mijn blogpost deelt :-). Ik vind het zo leuk dat er in deze periode zoveel dingen gedeeld worden over doelen stellen en halen, gewoontes aanleren, etc., super motiverend!

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.