My life Personal

Week 18 & 19: vliegtickets boeken & picknicken

Na lang wikken en wegen besloot ik toch maar wel dit weekoverzicht te typen. Om mezelf een schop onder mijn kont te geven, of zo. Ik vergeet al-tijd foto’s te maken en vind het stom dat deze post de hele tijd online komt en dan weer twee weken iets, maar ik kan me er op dit moment ook even niet toe zetten om iets anders te schrijven. Dat betekent niet dat ik niets positiefs te melden heb of zo, dus wees maar niet bang!
IMG_20160502_132520119_HDR

Maandag

Maandag moest ik een productieve dag hebben, maar door de winactie en het delen van die post op mijn persoonlijke Facebook waren mijn statistieken veel interessanter. Oeps. Die middag ging ik toch maar weer naar Rotterdam, waar ik boodschappen deed en mijn aanbetaling voor housing overmaakte. Spannend!

Dinsdag

Ik moest veel doen deze dag, maar wat ik nou daadwerkelijk gedaan heb weet ik eigenlijk niet meer. Ik werkte onder andere aan mijn paper en had Facebookcontact met potentiële onderhuurders voor onze kamers. Zo fijn dat dat nu ook zo goed als geregeld is!

Woensdag

Woensdag werkte ik het grootste deel van de dag aan de herkansing van een paper. Ik had deze keer niet eens heel erg uitgesteld, maar ik had gewoon veel te veel ideeën en bronnen en daardoor kreeg ik het alsnog bijna niet af. ‘s Avonds ging ik even borrelen met jaarclubgenoten en langs de vereniging, maar ik was al best wel snel weer thuis.

Snapchat-3436974071094358307 Snapchat-7743625084957101979

Donderdag

Donderdagochtend stond ik namelijk om 10:00 uur op de tram te wachten. Ik ging met mijn vader op bezoek bij familie en daarna mee naar huis. ‘s Middags probeerde ik vliegtickets te boeken, maar ik durfde het nog niet zo goed. Het is allemaal zo definitief opeens.

IMG_20160506_133322312 IMG_20160506_163251084

Vrijdag

Vrijdag kwam Maaike naar de woonplaats van mijn ouders om bij te kletsen en te picknicken in het park. Al die bloggermeetings worden op gegeven moment wel een beetje duur, haha. Op die foto probeerde ik dus bij wijze van filter een foto door mijn zonnebril te maken, omdat het er allemaal veel mooier uitzag met die bril op.

Daarna dronken we nog even ijsthee/-koffie bij Bagels en Beans. Was een geslaagde middag!

IMG_20160508_163349897

Zaterdag en zondag

Het weekend is weer een zwart gat, haha. Ik heb in de zon (uhhm, schaduw) gelegen en gelezen, en een hele hoop stomme klusjes uitgesteld. Spannend he?

IMG_20160507_111639422

IMG_20160515_223939036

Maandag

Maandag begon ik met een gezond ontbijtje en vertrok ik weer naar Rotterdam en at ik ‘s avonds bij de aankomende voorzitter van het bestuur voor een interview in het verenigingsblaadje. Misschien wel het leukste van mijn commissie: je krijgt gratis eten én leert het aankomend bestuur kennen, want dit doen we dus bij ieder bestuurslid.

Bijna vergeten, maar maandag besloot ik toch maar die vliegtickets te boeken. Ik had donderdag dus al prijzen vergeleken en kwam tot de conclusie dat het allemaal niet heel veel uitmaakt, dus vlieg ik gewoon lekker rechtstreeks met mijn vertrouwde KLM. Ik hou totaal niet van vliegen. Niet dat ik het eng vind, maar die stress op het vliegveld en dat urenlang op een stoel zitten met koppijn terwijl ik nooit kan slapen hoeft voor mij niet zo. Uiteindelijk is het het allemaal waard, maar ik vind het niet zo erg dat het zo snel mogelijk weer voorbij is.

IMG_20160510_211738634

Dinsdag

Dinsdag was ik de halve dag bezig met het voorbeeldhuurcontract voor mijn onderhuurders vertalen. Waarom is dat er gewoon niet in het Engels? Daarna was mijn concentratie op en deed ik niets meer. Ik ben ondertussen nog steeds niet klaar. ‘s Avonds ging ik even langs een commissiegenoot om wat voor de commissie te doen en keek ik naar het Songfestival met mijn huisgenoot.

IMG_20160511_230957321

Woensdag

Woensdag was ik bezig met schoonmaakspullen halen, waarna ik twee uur lang bezig was met de douche schrobben met soda. Ik durf nog steeds geen foto te delen want het lijkt nog steeds vies, maar ons vuil is het in ieder geval niet meer, haha.

‘s Avonds ging ik naar het open festival van mijn studentenvereniging. Ik maakte een foto van ons garderobekaartje. Uiteindelijk raakte ik die van mij niet kwijt, maar die van mijn jaarclubgenoot die bleef slapen was helemaal nat geworden, haha. Het was alleen zo heet dat ik alleen maar heel veel water heb gedronken die avond, maar het was alsnog heel geslaagd!

IMG_20160512_153109916

Donderdag

Donderdag werd ik veel te vroeg wakker van werkzaamheden. Ze zijn hiertegenover bezig met gevelrenoveringen waarvoor een aantal steigers zijn gebouwd, maar nu waren ze ook steigers tegen het gebouw hiernaast aan het bouwen. Heerlijk. Mijn jaarclubgenootje ging aan het begin van de middag richting school en ik verkaste mezelf maar richting de Kralingse Plas, want het was heet (yay voor een kamer op het zuiden) en ik werd gek van het lawaai. Het was echt heerlijk om daar gewoon even twee uurtjes te chillen en wat dingen op te schrijven!

Daarna deed ik even een avonddutje. Daar was ik in totaal vier uur mee bezig, want eerst wilde ik lezen en zo om mijn hoofd even leeg te maken, toen moest ik nog in slaap komen en daarna kwam ik mijn bed niet meer uit. Om 21:00 uur lukte het me eindelijk en moest ik nog avondeten maken, douchen en me klaarmaken (deze keer ging ik voor een rokje, al waren er gelukkig ventilatoren. En ijsjes.) voor festivalavond nummer twee.

IMG_20160515_223552824

Vrijdag

Vrijdag was ik een beetje verloren want ik lag, ehh, nogal laat in bed. Aangezien ik om iets voor elven weer wakker werd van de hitte (Ik had het raam maar dichtgedaan) was ik dus niet echt productief. ‘s Middags kwam een commissiegenoot langs en hebben we samen gegeten. Eigenlijk moesten we het blaadje die avond nog in elkaar zetten, maar dat ging gelukkig niet door. Verder werkte ik aan deze onmogelijke puntjestekening van 1310 puntjes (uit een bijlage van Psychologie Magazine van een aantal maanden geleden).

Zaterdag

Zaterdag moest ik nog even langs de vereniging om iets op te halen. We hebben een box waar mensen grappige uitspraken in kunnen gooien en die komen dan in het blaadje, dus die moest ik even legen.

Zondag

Vandaag schaapte ik dat eindelijk alle moed bij elkaar om een monsterafwas van vijf dagen (+ een aantal borden van mee-eters en zo) weg te werken en ruimde ik mijn kamer op. Ik deed een falende poging tot bloggen en schrijf nu uiteindelijk dit weekoverzicht. Die ik dus niet eens afmaakte, want het is nu eigenlijk maandagmiddag.

Genoeg leuke dingen dus! Vannacht sliep ik eindelijk eens een goede nacht achter elkaar, dus ik ga de rest van de dag maar nuttig besteden door wat dingen te regelen en hopelijk nog een beetje te bloggen. Geniet van je Tweede Pinksterdag!

3 Reacties

 • Beantwoorden
  BySilke
  16 mei 2016 op 19:29

  Wowie, Toronto! Supergoed dat je dat geboekt hebt, ik ben al benieuwd naar je avonturen. Die foto door je zonnebril is trouwens zo leuk :) Liefs!

 • Beantwoorden
  Marjolein
  17 mei 2016 op 17:13

  Zo fijn en eng tegelijk dat je nu je vliegtickets geboekt hebt! Maar die drempel ben je in ieder geval over, topper. Zo lekker lijkt me om met het zonnetje bij de Kralingse plas te zitten <3

 • Beantwoorden
  Maaike
  17 mei 2016 op 21:53

  Oh wow, die puntjestekening. :o Is dat rustgevend bedoeld? Eeeen ik had het al gezegd, maar supertof dat je vliegtickets hebt, YAY. Ik vind die foto door de zonnebril trouwens nog best cool, haha.

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.