My life Personal

Week 22, 23 & 24: toerist in eigen stad

Bloggen, hoe moest dat ook alweer? Ik vind het zó moeilijk om weer te beginnen dat ik me maar zonder telefoon met laptop naar de keukentafel heb gesleept. Ik mag niet weg voor deze blogpost af is. Soms moet je even streng zijn voor jezelf, haha. Anyway, ik had dus een weekje blogpauze in verband met persoonlijke omstandigheden, bovenop de week die ik daardoor al had. Inmiddels gaat het weer een stukje beter en is het tijd om een nieuw fotodagboekje te maken. 

Week 22

Camera Uploads3 2016-06-02 13.37.57 2016-06-02 14.21.55

Maandag, dinsdag en woensdag werkte ik. Aangezien ik dat nog steeds niet helemaal gewend was, ging ik ‘s avonds vroeg naar bed en deed ik niet veel meer. Woensdagavond had ik een (iets te?) gezellig avondje op de vereniging. Donderdag kwam er een vriendin van mijn basisschoolklas (die ook mee was naar Boedapest vorig jaar) langs in Rotterdam. Daar was ze nog nooit geweest, dus we gingen lekker toeristische dingen doen: naar de Markthal, Erasmusbrug en natuurlijk de trap van Rotterdam (best wel vermoeiend als je niet zo veel geslapen hebt). We lunchten bij Bagels en Beans met mijn go-to capresebagel (en koffie, want dat was nodig) en gingen ook nog even langs bij mijn kamer.

Daarna kakte ik in, dus maakte ik mijn beste beslissing van de week: ik at een appel. Ik weet niet wat het is, maar ik voelde me meteen zó veel beter! ‘s Avonds at ik met mijn commissie bij een aankomend bestuurslid voor een interview.

Vrijdag sliep ik heel erg uit, ging ik nog een keer de trap op en ‘s avonds weer terug naar mijn ouders.

2016-06-06 08.00.34

Zaterdag ging ik winkelen in de stad bij mijn ouders (deze foto is later op mijn kamer gemaakt). Ik kocht dit shirtje en deze kokerrok (die ik echt nodig had), en nieuwe BH’s (spanneeeend). Maar het was veel te heet en ik werd chagrijnig, dus ik was heel blij toen ik weer thuis was.

2016-06-05 17.57.37

Helaas had ik geen zomerkleding meegenomen, dus liep ik de rest van het weekend in mijn voetbalbroekje van de middelbare school. Tsja, wie wat bewaart, heeft wat, zullen we maar zeggen.

2016-06-05 15.24.55

Zondag was het heerlijk weer en blogde en plande ik wat dingetjes in de tuin. Ik schreef onder andere een nieuwe Canada-update.

Camera Uploads2

Zondagavond moest ik weer naar Rotterdam. Nou, wat een drama! Tussen Overvecht en Utrecht reden bussen en tussen Utrecht en Woerden waren er werkzaamheden. Ik dacht dus slim te zijn door via Schiphol te gaan. Die trein reed niet, dus had ik die van 20 minuten later via Amsterdam Centraal (hoezo om?). Die had nóg 10 minuten vertraging waardoor ik mijn overstap met de IC direct miste en eenmaal daar mocht ik nog 20 minuten op de tram wachten. Uiteindelijk heeft dit grapje mij drie uur gekost. Je wil niet weten hoe blij ik was toen ik thuis was, haha.

Week 23

2016-06-06 18.51.35

Maandag deed ik een heleboel healthy boodschappen (ik was echt trots op mezelf!) en maakte ik deze salade met spinazie, tomaat, komkommer, paprika, couscous en witte kaas.

Op dinsdagmiddag werd mijn week op zijn kop gezet. Ik twijfelde heel erg over of ik het moest vertellen of niet, maar niet vertellen past ook niet goed bij wat ik wil uitdragen met mijn blog. Het is misschien een beetje kort en emotieloos zo, maar ik vind het ook nogal ongepast om erover in detail te treden.

Op 7 juni 2016 moesten wij afscheid nemen van een familielid. Ik was thuis tot de uitvaart (in het weekend) en verder was ik vooral erg moe.

2016-06-12 17.29.52

Zondag sleepte ik mezelf het huis uit voor een wandeling.

Week 24

Maandag moest ik natuurlijk gewoon weer aan het werk. Het heeft me goed gedaan om er niet te veel in te blijven hangen, al was ik dus nog wel heel erg moe. Woensdag sleepte (grapje, toen ik er eenmaal was had ik weer energie genoeg) ik me toch nog even naar de vereniging voor het laatste grote feestje van dit collegejaar en donderdag moest ik nog wat commissiewerk doen.

Vrijdag had ik een afspraak met de studie-adviseur, over mijn plannen voor het komende collegejaar en mijn master. Ik wil er nog niets over kwijt omdat ik liever geen plannen deel als ze nog niet grotendeels vast staan, maar het was fijn om wat meer duidelijkheid te krijgen. En ik heb waarschijnlijk geen studievertraging, alleen 1-2 maanden uitloop in de zomer. De volgende stap: een afspraak met de stagecoördinator.

2016-06-19 14.42.07

Zaterdag was een typisch lui dagje thuis: ik besteedde veel te veel tijd aan een stom spelletje op mijn telefoon, hielp mijn moeder met de zolder opruimen en draaide wat wasjes.

Zondag (vandaag, vaderdag dus) vroeg ik mijn vader om mijn bedlampje eindelijk eens op te hangen en mijn lattenbodem te maken. Een paar weken geleden plofte ik neer op mijn bed en hoorde ik keihard plof. Oeps…  Mijn vader loste dit heel ingenieus op met ducttape (Jullie moeten nu trouwens niet denken dat we een tokkiegezin zijn, of zo. Sorry mam).

 

De komende weken staat er weer genoeg op de planning: waarschijnlijk mijn laatste werkdagen, een borrel met de filmweekcommissie en mijn vader is zaterdag jarig. Verder komt mijn verjaardag ook al steeds dichterbij. Ik heb totaal geen zin om het te vieren (met vrienden dan, familie doe ik altijd samen met mijn vader) dus dat ga ik ook lekker niet doen, denk ik. Fijne week! 

 

3 Reacties

 • Beantwoorden
  Maaike
  20 juni 2016 op 20:25

  Ik heb soms ook totaal geen zin in bloggen hoor, dus ik snap je wel goed! En die bagel ziet er trouwens heerlijk uit <3

 • Beantwoorden
  Joost (NerdyGeekyFanboy)
  21 juni 2016 op 11:06

  Chippies blijken ook heel goed te zijn voor je gemoedstoestand. Hopelijk gaat het snel weer helemaal beter met je Lisa!

 • Beantwoorden
  Linda
  22 juni 2016 op 11:27

  Gecondoleerd Lisa! Ik snap heel goed dat je verder geen details wilt delen maar veel sterkte in ieder geval! <3

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.