My life Personal

Week 25, 26 & 27: bloggersmeeting, roadtrip en 50 dagen

Ik schrijf het begin van dit blogje in de Starbucks van de universiteit. Nu ik dit schrijf, is het mijn verjaardag. Mijn plannen voor vandaag zijn afgezegd. dus geniet ik even van mijn rust. En van dit blogje schrijven, want dat is toch één van de dingen die ik het liefste doe. Ik roep altijd dat ik het niet erg vind om geen plannen te hebben tijdens oud en nieuw en Koningsdag, maar waarom geldt dat niet voor mijn verjaardag? Ik ben weer een beetje ontstrest na mijn afspraak met de buitenlandcoördinator, krijg een hoop leuke berichtjes en heb een leuke zomer om naar uit te kijken.

Oké, genoeg gepraat: tijd voor een fotodagboekje!

Het nadeel van niet iedere twee weken deze rubriek schrijven, is dat je op gegeven moment vergeet wat je drie weken geleden ook alweer deed.

Het was in ieder geval een normale werkweek. Dinsdag had ik een ALV op mijn vereniging en de dag erna sliep ik echt tot 12:00 uur uit, oeps.

2016-06-22 15.32.34Toen ik een keertje eerder klaar was, ging ik even langs Donner om een nieuwe bullet journal uit te zoeken. Ik maakte deze foto omdat ik dit boekje wilde hebben voor mijn verjaardag (die bullet journal heb ik zelf gekocht, zie hem hier). Inmiddels heb ik ze dus allebei, haha.

2016-06-24 22.55.53Vrijdag ging ik hand lettering-dingen oefenen. Daar had ik zin in omdat ik véél te veel bullet journal-filmpjes had gekeken, haha. Ik wilde weten of ik mijn handschrift uit groep 8 nog kon, en dat ging best redelijk. Zaterdag vierden we de verjaardag van mijn vader.

De week erna was weer saai: qua foto’s: werken, een commissievergadering en eten bij iemand van het aankomende bestuur voor een interview. Donderdag had ik ook een afspraak met de stage-coordinator, zodat ik weet wat voor stappen ik moet ondernemen als ik in januari weer terug ben uit Canada.

2016-07-02 13.34.00

Zaterdag had ik een bloggersmeeting met Maaike, Marlot, Hester, Anniek en Sonia. We gingen eten bij Gys. Ik was er van tevoren een beetje sceptisch over vanwege de wisselende verhalen, maar ik heb uiteindelijk lekker gegeten (en gedronken). Bovendien was het ook gewoon heel gezellig om met nieuwe mensen af te spreken en nieuwe bloggers (of nou ja, Sonia dus) te ontmoeten. Een uitgebreid verslag (met een hele charmante -not- foto van mij) kun je lezen op de blog van Anniek.

Zondag kwam er wat familie langs voor de verjaardag van mijn vader en die van mij.

2016-06-23 13.03.01

De volgende ochtend zat ik weer vroeg in de trein naar mijn werk. In de eerste week van juli werkte ik voor het laatst. Deze foto van een bakje paperclips stuurde ik eerder naar mijn moeder, omdat we allebei zo moesten lachen om het boekje De Verwarde Cavia van Paulien Cornelisse.

Ik heb trouwens zeven weken administratief werk gedaan bij een samenwerkingsverband van basisscholen in Rotterdam. Het is nu zomervakantie, wat ook automatisch betekent dat de boel dichtgaat. Het was echt een prima baantje, ondanks dat ik wel duidelijk de jongste medewerker was en wel duidelijk een tijdelijk iemand.

2016-07-06 22.32.16Woensdag liep ik naar mijn studentenvereniging en zag ik dit mooie uitzicht. Ja, dat uitzicht zie ik dus altijd, maar nu was het extra mooi of zo. Helaas vergat ik er een foto van te maken. ‘s Avonds was ik er weer, maar toen was het eigenlijk al iets te donker.

2016-07-08 13.05.29

Vrijdag ging ik een dagje met Maaike naar Arnhem. We deden wat we altijd doen: eten en thee drinken. En boekwinkels bezoeken, natuurlijk.

2016-07-08-15.54.47

Maar toen kreeg ik opeens cadeautjes! Maaike had cupcakes voor me gebakken en een leuk pakketje met losse thee, een minidouchegel van Lush (kan precies mee in mijn handbagage, heel fijn! en een notitieboekje samengesteld.

Snapchat-79211070332635273272016-07-09 17.50.52

Zaterdag gingen we naar een gecombineerd afscheidsfeest van Julia en een housewarming van haar ouders. Ik hou niet heel veel van autorijden, maar met twee vriendinnen die je al te lang niet gesproken hebt, is het altijd leuk.

Het was een heel fijn feest met heel veel eten (zelfgemaakte pizza’s). Je wil niet weten hoe veel pizza, belegde broodjes en taart ik de afgelopen weken op heb. Hierna is het weer tijd om rustig aan te doen, haha.

Julia is trouwens de eerste vriendin die weg is. Voor 6,5 maanden naar Australië. Je kunt de avonturen van Julia hier volgen, mocht je dat leuk vinden!

canadacountdown

Misschien realiseer ik me hierdoor wel echt dat ik ook wegga. Helemaal in mijn eentje. Ik zit eraan te denken om de eerste twee nachten een hostel te boeken in Toronto, waar een vriendin van mij ook is, zodat ik toch niet helemaal alleen ben. Zondag was het trouwens nog maar 50 dagen. Aah!

2016-07-10 22.06.13

Prachtige zonsondergang op de vooravond van mijn verjaardag. Het stormt en regent echt onwijs vaak voordat ik jarig ben (en helaas ook op mijn verjaardag zelf). Gelukkig viel de regen dit jaar wel mee.

Normaal doe ik helemaal niets in het weekend, maar nu zat ik al mijn drie weekenden vol! Misschien was dat wel een van de oorzaken van mijn mini mental breakdown afgelopen zaterdag/zondag. Ik heb een beetje rustig aan gedaan en met de buitenlandcoordinator gepraat, en nu gaat het gelukkig weer een stuk beter!

3 Reacties

 • Beantwoorden
  Maaike
  12 juli 2016 op 18:54

  Heel erg tof dat je naar Canada gaat! En je diary ziet er leuk uit; die bagels zijn altijd lekker bij Bagels & Beans <3 En wat leuk dat je een meeting had met een paar andere blog meiden!

 • Beantwoorden
  Eveline
  13 juli 2016 op 14:18

  De Donner! <3 Mijn absolute favoriete boekhandel. :-) Ze hebben er zo veel boeken, en een heel leuk café. Als het aan mij lag, zou ik elke dag naar de Donner gaan.
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag trouwens. :-)

 • Beantwoorden
  Marjolein
  13 juli 2016 op 19:07

  Wat spannend dat je over minder dan 50 dagen al weggaat! Maar het gaat vast helemaal goedkomen :) kan me wel voorstellen dat je daardoor en door een drukke sociale planning af en toe even mental breakdowns hebt hoor (want: story of my life) maar gelukkig heb je mooie uitzichten en zonsondergangen die het vast allemaal wat dragelijker maken ;)

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.