Lisa loves

Lisa Loved… september 2016

Ik heb het lang niet meer gedaan, maar ik vond het weer tijd om wat favorieten van afgelopen maand te delen. Gewoon wat dingetjes waar ik deze maand blij van werd, dus! 

dsc_0082

Favoriete aankoop – nieuwe sneakers

Eigenlijk zijn het geen sneakers, maar hardloopschoenen. Niet dat ik van plan ben erop te gaan hardlopen, maar hé… met al dat gewandel op de campus kon ik wel iets betere schoenen gebruiken dan All Stars. Eigenlijk moest ik sowieso al sneakers kopen want die van mij waren zo kapot dat ik besloot ze niet mee te nemen.

Ik heb geen verstand van hardloopschoenen en zou er ook zeker niet langere afstanden op gaan rennen. Als het zo ver komt doe ik wel eerst een test bij de hardloopzaak. Anyway, het zijn Nike Zoom 33’s en het voelt alsof je op wolkjes loopt. Dit zijn echt de meest lichte schoenen die ik ooit gehad heb, geloof ik.

feedly-screenshot

Favoriete website – Feedly

Ik weet niet wat die mensen bij Bloglovin’ zijn gaan doen de afgelopen jaren, maar de site is er niet beter op geworden. Nu het me niet meer lukt om het land aan te passen en ik dus niet meer de meest populaire blogposts van Nederland te zien, heb ik eigenlijk geen reden meer om deze chaotische site te bezoeken. Ja blogs lezen, maar daar zijn ook betere alternatieven voor. Feedly dus, bijvoorbeeld. No-nonsense layout, veel makkelijkere apps, en een goed excuus om de blogs die ik volg eens op te ruimen.

Ergens wel jammer, want ik gebruikte Bloglovin’ wel altijd als meetpunt voor mijn aantal volgers. Maar ja, ze verpesten het zelf, haha.

Trouwens, ik doe mijn best om alle blogs die ik volg gewoon pageviews. De blogposts worden in een interface weergeven en daar ben ik het niet helemaal mee eens, want zo wordt het dus niet als bezoek geteld.

dsc_0538

Favoriete bezigheid – bullet journallen

Sinds ik weer begonnen ben met studeren, heb ik mijn bullet journal weer ontdekt. Zo heb ik duidelijk overzicht van wanneer ik nou weekendjes weg kan plannen -pardon, moet studeren-. Door Sabine’s post over haar bullet journal en de Facebookgroepen die ik daardoor heb ontdekt ben ik weer helemaal hooked. Ik zie het ook als een fijn ontspanmomentje om een layout voor de komende week te maken.

En ja, nu ben ik eindelijk tevreden genoeg om weer eens een update te plaatsen. Denk ik…

2016-09-14-15-49-36_1

Favoriete plek om geld uit te geven – Tim Horton’s

Oké, eigenlijk voelt het vooral heel slecht om geld uit te geven aan ijskoffie en thee to go, maar ik doe het wel. Uiteindelijk zijn thermoskannen ook niet goedkoop en wat moet je ermee als je weggaat? Oké, dat laatste is een slechte smoes natuurlijk. En dat het zo veel goedkoper is dan Starbucks ook. En tóch sta ik minstens twee keer in de week in de rij voor Tim Horton’s….

Mijn favoriete blogposts van september

Eigenlijk heb ik niet heel veel blogs gelezen afgelopen maand… of ik lees ze wel maar niet heel aandachtig. Laten we het over reageren al helemaal niet hebben… goed.

“Expect nothing, appreciate everything”. Iris deelde haar ideeën over deze quote. Ik ga niet zeggen dat ik jaloers ben, maar stiekem lijkt zo’n mindset mij heerlijk. Zeker nu ik op exchange ben en ik me stiekem toch wel iets te veel bezig hou met of ik alles eruit haal wat erin zit. Expect everything, forget to appreciate anything because you’re so busy focusing on other stuff. of zo. Natuurlijk probeer ik eraan te werken maar dat gaat nog niet zo makkelijk… misschien moet ik in oktober gewoon even iedere dag deze blogpost lezen, haha.

Nog even een follow up: op Zen Habits vond ik deze post over hoe het je nooit lukt om alles te bereiken wat je wil op een dag en hoe je daarmee om kunt gaan.

Ben je van plan om mee te doen aan de vegan challenge? Maaike deelt een aantal tips om deze challenge te overleven en Sabine vertelt waar je op moet letten in de supermarkt. Ik ga dit jaar niet meedoen: het kost me al te veel moeite om drie keer per dag iets gezonds te eten en ik ben ook nog eens veel buitenshuis.

1 Reactie

  • Beantwoorden
    Marjolein
    28 september 2016 op 11:24

    Leuk om je favorieten weer eens te zien! Ik hoor echt ZO veel goeds over die Nike’s, volgens mij is het ideaal voor als je veel loopt / in de horeca werkt / een stedentrip doet. Misschien moet ik ze ook maar kopen want over 3 weken ga ik een wandeltocht in Amsterdam van 18 kilometer doen, haha. Ennn ik ben benieuwd naar je Bullet Journal update :)

  • Reageer

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.