My life Personal

Hoi, daar ben ik weer

Ja hoi, daar ben ik weer. Inmiddels kan ik mezelf wel weer helemaal opnieuw voorstellen, want eigenlijk heb ik bijna twee jaar niet geblogd. Ik ben Lisa, ik ben 22 en ik woon en studeer in Rotterdam. Nog steeds dezelfde studentenflat, nog steeds dezelfde bachelor. Na mijn exchange in Canada gebeurden er allerlei dingen waardoor bloggen niet echt meer lukte, maar afgelopen oktober kwamen de blogkriebels langzaam terug. Ik wist alleen niet zo goed hoe ik het moest aanpakken, want mijn concentratie is de laatste tijd ver te zoeken en bij zo’n blog komen best wel veel beslissingen kijken.

Het voelt nog wel een beetje onwennig, dus. Maar ik denk wel dat bloggen een goede oefening is, een leuk project dat me (hopelijk) iets meer voldoening gaat geven dan Tiny Tower op m’n telefoon (doe. het. niet.). Ik wist niet hoe ik weer moet beginnen, maar ik denk er al wekenlang dagelijks over na en ik ben er klaar mee. Er zit maar één ding op: gewoon die eerste blogpost schrijven. Dan is hij maar niet zo leuk. Al hoop ik niet dat mensen door deze nieuwe “eerste indruk” maar niet meer terugkomen, haha (trouwens: hoi, leuk dat je er bent!)

Ik schreef eerder al wel een persoonlijke blogpost over 2018, die ik, vooral omdat ik nog niet zo goed weet wat ik wel en niet wil delen op het internet, heb beveiligd met een wachtwoord. Als je die graag wil lezen kun je me mailen op info@lisaloves.nl of me een DM sturen op Instagram.

Het voordeel van twee jaar afwezigheid is dat ik een hele hoop kan vertellen voordat ik weer een keer in herhaling ga vallen. Verder moet er nog wel een hoop gesleuteld worden (die foto rechts moet je ook maar gewoon even lekker negeren, ik kon van de vier jaar tussen deze foto en nu niet echt een fatsoenlijke foto van mezelf vinden, haha). Ondertussen kan mijn about me-pagina ook wel een flinke update gebruiken, en misschien moet ik de dingen die ik schreef toen ik veertien was ook eens herevalueren. Mochten er nog dingen zijn die jullie graag van me willen weten: let me know!

Dus eh… ik weet niet helemaal waar ik heen wil met deze post, haha. Ik ben gewend dat mijn blogs rond de duizend woorden zijn, maar ik denk dat ik die woorden even lekker voor een volgende keer bewaar. In ieder geval: ik ga een nieuwe poging doen tot bloggen. Gewoon, omdat ik dat leuk vind. En ik vind het spannend, maar ook heel leuk!

2 Reacties

 • Beantwoorden
  Maaike
  31 januari 2019 op 01:17

  Yay, ik vind het ook leuk! En die dingen van toen je 14 was gewoon lekker laten staan hoor, blijft leuk om terug te lezen (al is het alleen al voor mij, haha).

 • Beantwoorden
  Hester
  4 februari 2019 op 20:11

  <3 Ik vind dit ook heel leuk!

 • Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.