Mijn favoriete blogs

Natuurlijk blog ik zelf, maar het begon allemaal met blogs volgen. Blogs lezen is al ruim vijf jaar onderdeel van mijn dagelijkse routine en dit zijn de blogs die zeker tot mijn favorieten behoren!

Beau and the City – Want Beau is leuk. Oké, slechte reden, maar ze is net als ik eerstejaarsstudent en zit ook net op kamers, en het is altijd fijn om de ervaringen van anderen te lezen.

The Budget Life  Als student komen de budgettips van Nicole natuurlijk altijd goed van pas. Daarnaast is het ook leuk om het leven van een jong werkend persoon te volgen!

Dashing Days – Door de blog van Soesja leer ik iedere keer weer nieuwe series/boeken/recepten/hotspots kennen. Bovendien heeft zij ook een semester in Canada gestudeerd. Ik ga natuurlijk naar precies de andere kant, maar het was heel fijn om over haar avonturen te lezen.

De Groene Meisjes – Ik ben de laatste tijd steeds meer fan van de Groene Meisjes. Niet alleen omdat ik me de laatste tijd meer bezig houd met groen leven: hun blog staat ook vol met goede en inspirerende mindstyle-artikelen.

Dinastie – Dina schrijft over een heleboel uiteenlopende onderwerpen. Ik weet niet of je een blog gezellig kunt noemen (eigenlijk vind ik dat alleen situaties gezellig mogen zijn, en geen “dingen”) maar het is wel een

Fanilla – Marieke update niet heel vaak, maar haar blog is heel leuk en origineel. En ze studeert op dit moment een semester in het buitenland (Spanje), altijd een pluspunt.

Hesterly – De blog van Hester is een leuke combinatie tussen persoonlijke stukjes en originele, diepgaande posts die je echt stof tot nadenken geven.

Ik ben Iris niet – Iris laat zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om groener te leven, heeft het allerleukste konijn ter wereld, post de lekkerste vegetarische en veganistische recepten (en de lekkerste baksels) en is gewoon hartstikke grappig.

Last Days of Spring – Mooie foto’s, leuke DIY’s en recepten en je ziet gewoon dat Marlous echt veel werk in haar blogposts stopt. Last Days of Spring is echt zo’n blog die ik al járen volg maar gewoon leuk blijft!

Lauresque – Alleen al volgen voor de foto’s en de mooie kunstwerkjes die ze tegenwoordig maakt. Ik krijg altijd zo’n fijn en warm gevoel van de blog van Laura en ik bewonder haar doorzettingsvermogen en dat ze voor zichzelf heeft durven te kiezen.

Mondetmoi – Van de blog van Stella word ik altijd helemaal blij en warm. Gewoon een fijne blog vol hersenspinsels van een medetweedejaarsstudent (haha).

Muy Maaike – Maaike is héél goed in grappige en vooral herkenbare blogposts schrijven, maar voor boekreviews en vegan eetinspiratie ben je bij haar ook op het goede adres!

Oh Nineteen – Marjolein blogde eerst heel lang op Sweethippos en heeft sinds kort haar eigen blog, waar ze post over alles wat ze leuk vindt. Ze deelt ook regelmatig tips op het gebied van bijvoorbeeld productiviteit en gaat op kamers wonen. Zulke avonturen zijn altijd leuk om te volgen!

Paper Boats – Want Aline maakt niet alleen prachtige foto’s (en videos!): ze schrijft ook heel leuk. Ik krijg iedere keer weer een warm, fijn gevoel van haar posts.

Thank God it’s Monday – Ik volg Melle nog niet zo lang, maar ik word al helemaal vrolijk van haar blog en daarom behoort Thank God it’s Monday nu al tot mijn favorieten. Melle is niet alleen positief op een fijne, niet-vervelende manier: ze is ook nog eens heel eerlijk en komt open over.

The Self Help Hipster – Voor eerlijk, down to earth en bovendien supernuttige zelfhulp, met lekker veel humor.

Sleeping Lion – Leonie heeft geweldige ambities, kan haar ideeën heel goed verwoorden en heeft een semester in het buitenland gestudeerd, waardoor ik alleen maar nog meer zin krijg om zelf te gaan!

Streets Ahead – De blog van Linda staat vol met fijne tips over een productiever en beter leven. Haar posts zitten qua structuur heel goed in elkaar en zijn altijd bruikbaar.

Visionary Life – Blog vol met tips voor een positiever leven.  Deisy is positief maar toch realistisch en lekker ambitieus. Ik maak er geen geheim van dat ik de persoon achter de blog belangrijker vind dan de blog zelf, dus dat is altijd mooi!

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.